Perkant už 45 Eur ir daugiau -15%; Perkant už 65 Eur ir daugiau -20%; Perkant už 95 Eur ir daugiau -25%

TOP 6 efektyvūs produktai nuo plaukų slinkimo. Davines, Kerastase, Waterclouds

TOP 6 efektyvūs produktai nuo plaukų slinkimo. Davines, Kerastase, Waterclouds

Plaukų slinkimas gali pasireikšti įvairiais būdais – nuo plaukų retėjimo iki visiško nuplikimo. Nors dažnai manoma, kad tai yra natūrali senėjimo dalis, tikroji situacija yra gerokai sudėtingesnė. Genetiniai veiksniai, hormonų pokyčiai, sveikatos problemos ir net stresas gali prisidėti prie plaukų slinkimo. Kai kuriems žmonėms tai vyksta palaipsniui, o kitiems – staiga, dėl to jie gali jaustis pažeidžiami ir prarasti pasitikėjimą savimi.

Plaukų slinkimas gali būti daugiau nei tik estetinė problema – jis gali stipriai paveikti savivertę ir emocinę gerovę. Šį mėnesį mes skiriame dėmesį šiai problemai ir papasakosime apie  mūsų mėgstamiausias kosmetikos formules, kurios padeda pagerinti galvos odos sveikatą ir skatinti pilnesnių, storesnių plaukų augimą.

1. Davines Energizing Shampoo: Šis šampūnas yra skirtas kovoti su plaukų slinkimu ir lūžinėjimu. Jo sudėtyje yra kofeino fitokinečių, kurios stimuliuoja galvos odą ir skatina kraujotaką, padedant stiprinti plaukus ir skatinti jų augimą.

 

 2. Davines Energizing Superactive: Tai stipri galvos odos priežiūros priemonė, skirta intensyviam plaukų slinkimo gydymui. Joje esantys aktyvūs ingredientai padeda sumažinti plaukų slinkimą ir stiprina plaukų šaknis.

 3. Kérastase Specifique Bain Prévention: Šis šampūnas yra skirtas plaukų slinkimo prevencijai ir galvos odos sveikatai. Jis stimuliuoja kraujotaką ir skatina plaukų augimą, suteikdamas jiems tvirtumo. 

4. Kerastase Specifique Stimuliste purškiamoji priemonė nuo slinkimo, 125ml Priemonė maitina ir suteikia plaukams energijos. Kerastase Stimuliste praturtinta Aminexil, argininiu, vitaminu PP ir glikolipidu GL, todėl plaukai mažiau slenka ir vėl tampa tankūs. Priemonė prideda plaukams apimties, stimuliuoja plaukų augimą ir plaukai atrodo tankesni.

 5. Davroe Scalp Remedy Shampoo: Šis šampūnas skirtas jautriai ir pažeistai galvos odai. Jis pašalina nešvarumus ir skatina sveiką plaukų augimą, stiprindamas šaknis ir mažindamas plaukų slinkimą. 

 6. Waterclouds Relieve serumas nuo plaukų slinkimo. Waterclouds relieve produktų efektyvumą lemia tokios sudėtyje esančios veikliosios medžiagos kaip - silicio rūgštis, klimbazolis, piroktono olaminas, alavijo ekstraktas. Šie ingridientai veiksmingai kovoja su pleiskanomis ir mažina galvos odos niežėjimą bei tempimą. Alavijo ekstraktas drėkina išsausėjusią galvos odą.  Sudėtyje esantys Leukonostoko / ridikėlių šaknų fermentai pasižymi antimikrobiniu poveikiu. Dėl Waterclouds Relieve sudėtyje esančio mentolio ir salicilio rūgšties toniką galima naudoti kamuojant plaukų slinkimui ir siekiant atsiauginti tvirtesnius plaukus.Turi teigiamos įtakos plaukų augimui.

Visi šie produktai padeda kovoti su plaukų slinkimu, naudojami reguliariai jie stiprina plaukų šaknis, skatina plaukų augimą ir gerina galvos odos būklę. Džiaukimės gražiais, sveikais plaukais!