Perkant už 45 Eur ir daugiau -15%; Perkant už 65 Eur ir daugiau -20%; Perkant už 95 Eur ir daugiau -25%

Penkios “InHair” naujienos, kurias privaloma išbandyti rugsėjo mėnesį

Penkios “InHair” naujienos, kurias privaloma išbandyti rugsėjo mėnesį
  • Happy Crazy Mine Twinkle Twinkle šampūnas šviesintiems plaukams, 350 ml. Šampūnas skirtas balintiems ir dažytiems plaukams. Neutralizuoja nepageidaujamus geltonus šviesių ir žilų plaukų atspalvius. Sudėtyje yra stiprių violetinių pigmentų ir provitamino B5, kuriai maitina ir apsaugo plaukus. Produktas drėkina plaukus, bei suteikia blizgančių ir gyvybingų plaukų išvaizdą. Apsauga nuo UV spindulių ir karščio. Veganiška formulė.

 

Kondicionierius suteikia plaukams žvilgesio ir švelnumo. Produktas apsaugo plaukus ir jų spalvą. Kondicionierius neapsunkina plaukų, mažiau painiojasi. Produktas turi citrusinių vaisių ir gėlių kvapą. Veganiška formulė.

Kaukė puoselėja ir rūpinasi silpnais, lūžinėjančiais plaukais. Lengvina plaukų iššukavimą ir suteikia natūralaus grožio. Drėkina ir maitina plaukus. Atstato silpnus plaukus, ilgainiui sumažina plaukų lūžinėjimą. Neapsunkina plaukų. 

 

  • HH Simonsen sausos tekstūros purškiklis, suteikiantis apmties 250 ml. Skaidrus ir lengvas sausas purškiklis švelniai susimaišo su plaukais ir akimirksniu suteikia jiems apimties bei struktūros, kuri išlieka visą dieną. Puikiai tinka sausiems ir drėgniems plaukams - visų tipų plaukams, kuriems reikia stebuklingo postūmio. Suteikia plaukams tvirtumo, tekstūros ir apimties. Puiki sauso šampūno alternatyva.

 

  • Clearr masažinis galvos odos šepetys. Itin švelnūs Clearr masažinio šepečio šereliai masažuoja galvos odą ir padeda paskirstyti linijos priemones. Šepetį patogu laikyti vonioje, nes jis neperšlampa, lengvai valosi ir nepeša plaukų.