Perkant už 45 Eur ir daugiau -15%; Perkant už 65 Eur ir daugiau -20%; Perkant už 95 Eur ir daugiau -25%

TOP 4 populiariausi plaukų džiovinimo įrankiai iš "InHair". Elchim, HH Simonsen, Sutra.

TOP 4 populiariausi plaukų džiovinimo įrankiai iš "InHair". Elchim, HH Simonsen, Sutra.

HH Simonsen XS Sofstyler džiovintuvas. Revoliucinis itin lengvos konstrukcijos džiovintuvas, jis sukurtas naudojant naujausias profesionalias technologijas. Ergonomiškai suprojektuotas, kad būtų optimaliai funkcionalus ir patogus. XS džiovintuvas užtikrinta galingą oro srautą ir greitą džiovinimą. Nepamirškite naudoti „HH Simonsen“ karščio apsaugos priemonių, kai naudojate džiovintuvą, kad papildomai pasirūpintumėte savo plaukais. 

 

Elchim Anemos 8th sense jonizuotas plaukų džiovintuvas. Galingas skaitmenizuotas motoras su mikro šereliais sukuria koncentruotą oro išpūtimą ir užtikrina greitą džiovinimą. Jonų sistema padeda išlaikyti plaukų drėgmę ir sumažina pasišiaušimą. ·Itin tylus - skleidžia mažiau nei 69 decibelų garsą. ·Greitesnis storų ir banguotų plaukų džiovinimas. Efektyvus ir saugus slenkančių ir plonų plaukų džiovinimas. 

 

 

Sutra Beauty formavimo šepetys su infraraudonaisiais spinduliais. Turmalino prisotintas keraminis vamzdelis, kurio skersmuo 43 mm pagamintas tik iš kokybiškiausių medžiagų, yra itin laidus karščiui ir padeda plaukams išdžiūti greičiau nei esame įpratę. 

Keraminė struktūra užtikrina tolygų karščio pasiskirstymą ir patvarumą, o prisotinimas turmalinu, vertingu kristaliniu mineralu, užtikrina švelnų kaitinimą, nepašiaušia plaukų ir palaiko maksimalų jų drėgmės lygį.

Joniniai turmalinu prisotinti šereliai: specialūs šereliai sukurti taip, kad šukuojantis į plaukus patektų jonų, suteikiančių apsaugą ir neleidžiančių plaukams šiauštis. Plaukai tampa švelnesni ir paslankesni. 

 

 

Elchim 3900 healthy ionic Rosegold jonizuotas džiovintuvas

Elchim 3900 Healthy Ionic plaukų džiovintuvas yra itin aukštos kokybės džiovintuvas su jonizuota sistema iš Elchim kolekcijos. Naudodami šį profesionalų elektrinį prietaisą plaukų džiovinimo laiką sutrumpinsite net iki 30%. Sukurtas pagal specialią jonų technologiją, padedančią greičiau ir efektyviau užverti plauko kutikules, todėl plaukai įgauna glotnumo, švelnumo, neprarasdami drėgmės, nesielektrina.