Perkant už 45 Eur ir daugiau -15%; Perkant už 65 Eur ir daugiau -20%; Perkant už 95 Eur ir daugiau -25%

Naujiena! Priemonės su peptidais maksimaliam plaukų atstatymui. K18 ar Kerastase?

Naujiena! Priemonės su peptidais maksimaliam plaukų atstatymui. K18 ar Kerastase?

Peptidai tampa naujausia plaukams naudinga sudedamąja dalimi, kuri į plaukų priežiūros rutiną. Mūsų klientai klausia, kas yra ši nauja, sudedamoji plaukų priežiūro priemonių dalis, ir kaip ji gali padėti mūsų plaukams?

Kas iš tikrųjų yra plaukų peptidai ir kaip jie  gali padėti mūsų plaukams. Konsultuoja “InHair” konsultantė Greta.

Kas yra plaukų peptidai ir kaip jie veikia?

Pastaraisiais metais domėjimasis apie peptidus odos priežiūroje nuolat augo, o dabar matome, kaip ši tendencija pereina į kasdienes plaukų priežiūros rutinas. Bet kas jie tokie?

Peptidai yra amino rūgščių grandinės, kurios sudaro specifinius baltymus, reikalingus įvairioms problemoms, tokioms kaip elastingumas, senėjimas ir kitoms problemoms spręsti.

Peptidai yra pagrindinės daugelio organizmo veiksnių statybinės medžiagos, jie sprendžia tokias problemas kaip plaukų tankumas, storis ir pilnumas.

Kokie yra plaukų peptidų privalumai?

Peptidų privalumai yra šie:

  Skatina plaukų augimą: Peptidai padeda stimuliuoti kraujo apytaką galvos odoje, o tai pagerina plaukų folikulų aprūpinimą maistinėmis medžiagomis ir deguonimi. Dėl to plaukai auga stipresni ir sveikesni.

  Stiprina plaukus: Peptidai padeda palaikyti plaukuose natūraliai randamų baltymų, tokių kaip keratinas ir kolagenas, gamybą. Šie baltymai yra būtini, kad plaukai būtų stiprūs, elastingi ir atsparesni pažeidimams.

  Didina plaukų tankumą ir apimtį: Peptidai gali padidinti plaukų folikulų tūrį, todėl plaukai atrodo pilnesni, tankesni ir turtingesni.

  Gerina plaukų struktūrą: Naudojant peptidus, plaukai tampa lygesni, švelnesni ir lengviau valdomi, nes jie padeda atkurti pažeistus plaukus.

  Tinka visų tipų plaukams: Peptidai yra universalūs ir gali būti naudingi bet kokio tipo plaukams – nesvarbu, ar jie yra sausi, riebūs, ploni ar pažeisti. Jie tiesiogiai veikia galvos odą, todėl gali padėti visiems, nepriklausomai nuo plaukų tipo.

 Veiksmingiausios plaukų priemonės su peptidais

    1. Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment

Ši priemonė stiprina plaukus ir atkuria jų struktūrą, padėdama sumažinti lūžinėjimą ir pažeidimus. Olaplex technologija naudoja peptidus ir kitus aktyvius ingredientus, kurie padeda atkurti pažeistas plaukų jungtis.

2. Kérastase Première Sérum Filler Fondamental serumas. Su peptidų technologija. Serumo sudėtyje yra peptidų, kurie padeda atkurti plaukų struktūrą ir skatinti naujų plaukų augimą. 

     3. K18 Peptide nenuplaunama molekulinė atkuriamoji kaukė, 50 ml.

K18 nenuplaunama molekulinė atkuriamoji plaukų kaukė su peptidais padės pasiekti norimų rezultatų puoselėjant chemiškai paveiktus, sausus, pažeistus plaukus. 

Šie produktai su peptidais yra labai efektyvūs ir gali padėti pagerinti plaukų struktūrą, stiprumą ir bendrą sveikatą.