Perkant už 45 Eur ir daugiau -15%; Perkant už 65 Eur ir daugiau -20%; Perkant už 95 Eur ir daugiau -25%

Olaplex, K18 ar Davroe. Kokia geriausia atstatanti priemonė plaukams po vasaros sezono?

Olaplex, K18 ar Davroe. Kokia geriausia atstatanti priemonė plaukams po vasaros sezono?

Po kaitrios vasaros karščio ir  pliuškenimosi baseine ar jūsų plaukai dažnai gali tapti sausi ir trapūs. Rasti produktą, kuris „išgelbėtų“ jūsų plaukus, gali būti sudėtinga, tačiau, pasitelkus priemones, kurios turi plaukus iš vidaus atstatančias  technologijas, plaukai vėl gali tapti sveiki ir glotnūs, net ir po ilgos, karštos vasaros.

Skirtingai nuo kai kurių kitų plaukų priežiūros produktų, kurie tiesiog padengia plauko kutikulę, tokios priemonės veikia atstatydamos pažeistas jungtis plauko viduje ir taip atnaujindamos pažeistas plaukų sruogas iš vidaus.

Pagal klientų atsiliepimus ir asmeninę patirtį produktus pristato “InHair” koordinatorė Gabriela.

1.  Olaplex No. 3 Hair Perfector

Kodėl mums patinka:  Tai yra vienas iš pirmųjų produktų, kuriame naudojamos technologijos atstatančios plaukus iš vidaus.

Šis namuose naudojamas atstatantis produktas sukurtas tam, kad atstatytų ir sustiprintų plaukus iš vidaus, atkuriant nutrūkusias disulfidines jungtis. Jis ypač veiksmingas tiems, kurie turi chemiškai apdorotus ar karščio pažeistus plaukus. Reguliariai naudojant Olaplex No. 3, jūsų plaukai taps minkštesni, glotnesni ir pastebimai stipresni, todėl šis produktas yra būtinas plaukų atgaivinimui po vasaros.

Kaip naudoti: Tepkite graikiško riešuto dydžio kiekį ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų, iššukuokite, ir palikite veikti mažiausiai 10 minučių prieš nuplaunant. Geriausiems rezultatams pasiekti naudokite kartą per savaitę arba dažniau, jei plaukai labai pažeisti.

 2K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask

Kodėl mums ji patinka: Ši inovatyvi priemonė naudoja patentuotą peptidų technologiją, kuri giliai įsiskverbia į plaukų struktūrą ir atkuria pažeidimus, sukeltus karščio, cheminių medžiagų ir aplinkos veiksnių. K18 išsiskiria tuo, kad rezultatai matomi vos per keturias minutes, todėl tai yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško greito ir veiksmingo plaukų atstatymo.

Kaip naudoti: Tepkite ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų, po vieną dozę. Tolygiai paskirstykite nuo šaknų iki galiukų, tada palikite veikti keturias minutes prieš formuodami šukuoseną kaip įprasta. Išplauti nereikia, ir jūs beveik iškart pastebėsite, kad plaukai tapo švelnesni ir sveikesni.

3. Davroe Rebuilder Protein Treatment

Kodėl mums ji patinka: Davroe Rebuilder yra dar vienas puikus produktas, kuris fokusuojasi į plaukų atstatymą iš vidaus. Jame yra hidrolizuotų bolivinės balandos ir ryžių baltymų, kurie padeda sustiprinti plaukų natūralią struktūrą, taisydami jungtis plauko šerdyje. Šis gydymas ypač naudingas chemiškai apdorotiems arba karščio pažeistiems plaukams.

Kaip naudoti: Užtepkite ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų, palikite veikti 5-10 minučių ir kruopščiai išskalaukite. Naudokite jį kas savaitę, kad išlaikytumėte plaukų sveikatą ir stiprumą.

 4Arganmer Treatment plaukų atkūrimo priemonė 100 ml

Kodėl mums ji patinka:  Arganmer Treatment padeda atkurti disulfido sieros jungtis plauko viduje – tai padaro plaukus stipresnius, tvirtesnius, taip pat ši priemonė detoksikuoja ir atgaivina plaukus. Priemonė turėtų būti naudojama plaukų dažymo, balinimo, tiesinimo ar kitų cheminių procedūrų metu.  Jei siekiate ilgalaikio rezultato, galite ją naudoti kaip atskirą plaukų atkūrimo ir priežiūros priemonę. Po Arganmer Treatment plaukai taps švelnesni, mažiau velsis, bus lengviau kontroliuojami.
Kaip naudoti: Gausiai paskirstykite Arganmer priemonės ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Palikite 10 minučių ar ilgiau ir kruopščiai išplaukite plaukus, užbaigimui naudokite kondicionierių.

Vasara gali būti iššūkis jūsų plaukams, tačiau su tinkamomis bond-building priemonėmis galite atkurti pažeistus plaukus ir sugrąžinti jiems buvusį grožį. Nesvarbu, ar pasirinksite Olaplex ar Arganmer dėl jo patikrintos reputacijos, ar greitus rezultatus suteikiantį K18, ar Davroe šie produktai padės jums pasiekti sveikesnius, glotnesnius plaukus, kurie spindės bet kuriuo metų laiku.