Perkant už 45 Eur ir daugiau -15%; Perkant už 65 Eur ir daugiau -20%; Perkant už 95 Eur ir daugiau -25%

Kaip prižiūrėti šviesius plaukus, kad jie atrodytų tobulai. 5 žingsnių programa

Kaip prižiūrėti šviesius plaukus, kad jie atrodytų tobulai. 5 žingsnių programa

 

Štai kaip tinkamai prižiūrėti balintus šviesius plaukus, kad jie išliktų atrodytų tobulai:

1 žingsnis. Plovimas

A.    Naudokite švelnų, be sulfatų šampūną

  • Kodėl: Sulfatai gali pašalinti natūralius plaukų aliejus, todėl balinti plaukai gali tapti dar sausesni ir labiau linkę lūžti.
  • Kaip: Rinkitės šampūną be sulfatų, specialiai skirtą dažytiems ar balintiems plaukams. Plaukite plaukus kas kelias dienas, kad išvengtumėte per didelio išsausėjimo ir išsaugotumėte natūralius aliejus.

Mes rekomenduojame :

  • Kerastase Bain Fluidealiste gentle šampūnas. Glotninamasis šampūnas be sulfatų sukurtas specialiai nepaklusniems, šiauštis linkusiems plaukams. Šampūnas atkuria plauko struktūrą ir natūralų švelnumą, suteikdamas plaukams lengvumo ir gyvybingumo. 



Šampūnas sukurtas siekiant išspręsti galvos odos problemas, susijusias su pleiskanomis ir niežuliu. Mažina paraudimą ir sausumą.

 B. Naudokite violetinį šampūną spalvos palaikymui

 Kodėl: Violetinis šampūnas neutralizuoja gelsvus ir oranžinius tonus, kurie gali atsirasti šviesiuose plaukuose, ir padeda išlaikyti šaltą, šviesų atspalvį.

Kaip:  Naudokite jį kartą ar du per savaitę, priklausomai nuo plaukų poreikių. Tepkite ant drėgnų plaukų, palikite 3-5 minutėms, tada kruopščiai išskalaukite. Atsargiai – nenaudokite per dažnai, nes plaukai gali įgauti violetinį atspalvį.

  • Waterclouds Violet silver šampūnas. Waterclouds Violet Silver suteikiantis žvilgesio šampūnas, skirtas šviesiems ar žiliems plaukams. Neutralizuoja geltoną plaukų toną ir juos atgaivina. Plaukai tampa minkšti ir elastingi, atgauna savo natūralų purumą ir blizgesį.

 2 žingsnis. Kondicionavimas.

Reguliariai naudokite kondicionierių
  • Kodėl: Balinti plaukai dažnai būna sausi ir trapūs. Kondicionierius padeda atkurti drėgmę ir pagerina plaukų elastingumą. Kondicinieriaus neatstoja kaukė, net jei ją naudosite kasdien. 
  • Kaip: Naudokite drėkinamąjį kondicionierių po kiekvieno plovimo. Daugiausia dėmesio skirkite plaukų viduriui ir galiukams, kur plaukai labiausiai pažeisti. 

Mes rekomenduojame:


 

L’oreal professional Blondifier kondicionierius 200 ml Tai kondicionierius šviesiems plaukams, praturtintas acai uogų ekstraktu. Ši priemonė suteiks jūsų plaukams žvilgesio, užtikrins jų švelnumą bei lengvumą nuo šaknų iki galiukų.  

     3 žingsnis. Intensyvus maitinimas. 

    Kodėl: Balinimas gali pažeisti plaukų struktūrą, susilpnindamas juos ir sukeldamas lūžinėjimą. Intensyvios atstatančios priemonės padeda stiprinti plaukus, suteikia jiems drėgmės ir mitybinių medžiagų.

    Kaip: Įtraukite kaukę į savo plaukų priežiūros rutiną kartą per savaitę. Tepkite ant drėgnų plaukų, palikite nurodytam laikui ir tada išskalaukite.

    „Soft Spot“ minkštinamoji kaukė suteikia plaukams drėgmės ir maitinimo. Plaukai tampa stiprūs, švelnūs ir blizgantys, o galvos oda jaučiasi nuostabiai lengva. Kaukė turi lengvą saldų ir vasarišką kvapą. Produktas yra 100 % veganiškas.

     L'oreal Professionnel Absolut Repair Protein kaukė

    Tai atstatomoji kaukė pažeistiems plaukams. Kaukė intensyviai maitina, minkština ir atgaivina plaukus, apsaugo nuo lūžinėjimo, suteikia spindesio. Patobulinta Absolut Repair formulė neapsunkina plaukų. Plaukus lengviau šukuoti ir formuoti.

    4 žingsnis. Tinkamas plauko paruošimas džiovinimui ar tiesinimui

    Norėdami paruošti plaukus prieš formavimą, apipurkškite juos Milanobrush Heat protection spray purškikliu. 

     Šis lengvas, tačiau giliai kondicionuojantis purškiklis padeda sumažinti sausumą ir sustiprina kitų produktų priežiūros savybes, suminkštindamas plaukų struktūrą ir suteikdamas švelnesnius bei maitinamus rezultatus. Plaukai taps minkštesni, stipresni, lengviau valdomi, su papildomu blizgesiu ir pagerinta apsauga nuo šiaušimosi. Taip pat purškiklis turi apsaugą nuo karščio,, sukuria apsauginį barjerą, apsaugantį plaukus nuo žalos, kurią sukelia plaukų tiesintuvai, garbanojimo žnyplės ir džiovinimas fenu, siekiant išvengti lūžinėjimo ir dehidratacijos.

    •  Kita puiki alternatyva yra Waterclouds Intensive repair treatment purškiklis .  Waterclouds Intensive Repair Treatment tai universalus nenuplaunamas purškiklis su 12 puoselėjančių savybių pažeistiems ir dažytiems plaukams atkurti. Puoselėja pažeistus ir chemiškai paveiktus plaukus; glotnina ir lengvina iššukavimą; suteikia blizgesio; sukuria apsauginį barjerą nuo išorinių aplinkos veiksnių,  drėkina plaukus; išlieka plaukuose visą dieną;  neleidžia skilinėti plaukų galiukams; neapsunkina plaukų.

     

    5 žingsnis. Aliejus -  paskutinis žingsnis šukuosenos užbaigimui

    Naudokite aliejų šukuosenos užbaigimui. Užtepkite vieną dozatoriaus paspaudimą Kérastase Elixir Ultime L'Original Hair Oil aliejaus ant delnų ir įtrinkite į plaukų galiukus. Šis puoselėjantis plaukų aliejus, kuriame yra violetinių lapų, frezijų ir mandarinų ekstraktų su švelniu muskuso aromatu, maitina ir drėkina plaukus. Plaukai tampa minkšti, šilkiniai ir apsaugoti. Ši priemonė giliai maitina sruogas, padidina spalvos spindesį, išlygina plauko kutikulę ir suteikia apsaugą nuo karščio iki 230°C. Priemonė suteikia plaukams šilkinį švelnumą, blizgesį ir padeda kontroliuoti šiaušimąsi, kad plaukai atrodytų sveikai.


     

    Kita puiki alternatyva – Clearr Argano aliejus.   Šis aliejus akimirksniu įsigeria į plaukus, jų nesunkina ir neriebina. Dėl specialios gaminimo technologijos aliejus padeda išsaugoti plaukų žvilgesį ir apsaugo juos nuo neigiamo aplinkos poveikio.

     

     Aliejaus sudėtyje yra argano aliejus, kuris akimirksniu susigeria į plaukus ir saugo juos nuo žalingo aplinkos poveikio, palmių branduolių aliejus suteikia plaukams žvilgesio, linų sėmenų aliejus juos pamaitina ir neleidžia plaukų galiukams šakotis bei elektrintis.

     

    Laikydamiesi šių žingsnių, galėsite išlaikyti balintus šviesius plaukus sveikus, gyvybingus ir gražius. Reguliari priežiūra ir tinkami produktai yra raktas į plaukų sveikatos išsaugojimą, mėgaujantis šviesių plaukų grožiu.