Perkant už 45 Eur ir daugiau -15%; Perkant už 65 Eur ir daugiau -20%; Perkant už 95 Eur ir daugiau -25%

“InHair” išbandė naujieną – “Kerastase Priemier” liniją pažeistiems plaukams

“InHair” išbandė naujieną – “Kerastase Priemier” liniją pažeistiems plaukams

Kerastase pristatė naują stiprinančią plaukų priežiūros liniją Première kolekciją, skirtą kompensuoti kalcio žalos poveikį plaukams. InHair komanda išbandė visą asortimentą ir mūsų konsultantė pateikia savo atsiliepimus apie ją.

Kokie požymiai parodo plaukų pažeidimą?

Yra daug priežasčių, dėl kurių vyksta plaukų pažeidimai ir daugybė požymių kaip tai atpažinti.

“InHair” konsultantė Raminta pasakoja:

“Vieni iš labiausia matomų plaukų pažeidimo požymių gali būti šiurkšti kutikulė, susikilinėję ir susivėlę plaukų galiukai, porėti ir trapūs plaukai. Paprasčiausias būdas yra namuose patikrinti plauko stiprumą ir elastingumą -tiesiog paimkite plaukų sruogą ir apsukite ją apie pirštus. Švelniai patempkite plaukus ir stebėkite kaip jie “atšoka” atgal. Sveiki plaukai turėtų būti elastingi, lankstūs ir grįžti į pradinę formą. Plauko pažeidimą rodo, kad plauko vidurys susisuka, tempiant plaukas lūžta, nutrūksta, negrįžta į savo pradinę padėtį.”

Kokios yra plaukų pažeidimo priežastys?

Daug išorinių požymių sukelia plaukų pažeidimus. Karštų įrankių naudojimas be apsaugos nuo karščio, per dažnas dažymas, balinimas, UV spindulių povekis, agresyvus plaukų šukavimas, šlapių plaukų šukavimas, kietas vanduo - visa tai kenkia plaukams.

Kietas vanduo ir apsauga nuo jo. Vanduo gali būti tiek minkštas, tiek kietas , tačiau dažniausiai dauguma mūsų turi kietą vandenį. Kietame vandenyje yra daug mineralų/cheminių medžiagų. Kietame vandenyje yra per didelis kalcio kiekies, dėl ko plaukuose atsiranda nuosėdos, trapumas, plaukai praranda gyvybingumą. Pažeisti, trapūs plaukai sugeria daugiau kalcio dėl padidėjusio porėtumo, tai sukelia plauko lūžinėjimą.

Žemiau pateikiame plaukų tipus ir jiems skirtus produktus iš Kerastase Premier linijos, padedančios atstatyti kalcio žalos poveikį plaukams.

Ploni plaukai

Plonų plaukų savininkėms reikėtų rinktis Kerastase Premiere Bain Decalcifiant Reparateur šampūną. Šampūnas tinkamas visų tipų plaukams, pašalina kalcio perteklius ir padeda atkurti pažeistus plaukus. Sudėtyje esančios grynos citrinų rūgšties ir glicino koncentracija sumažina plaukų lūžinėjimą ir akivaizdžiai atkuria plaukus. Plaukai tampa glotnūs, lengvai valdomi ir žvilgantys.

ir Kérastase Première Sérum Filler Fondamental serumas, 90ml 

 

Serumas atstato ir apsaugo plaukus nuo lūžinėjimo. Uždaro ir užpildo plaukų sruogas, apsaugo nuo plaukų formavimo priemonių karščio, plaukai tampa blizgantys ir stiprūs.

Šios priemonės neapsunkina plonų plaukų, bet suteikia jiems švarumo jausmą ir blizgesį, stiprina plauko kutikulę, ko pasėkoje suteikia ploniems plaukams apimties ir sveikumo įspūdį.

Chemiškai pažeisti plaukai

"InHair" konsultantė Raminta papasakoja: “Mano kaip šviesiaplaukės plaukai dažnai lūžinėja ir jiems reikia šiek tiek papildomos priežiūros! Išplovusi ir išskalavusi Kérastase Première dekalcifikuojamąjį atkuriamąjį šampūną ir kondicionierių, pastebėjau, kad plaukai dar niekada nebuvo tokie sveiki ir stiprūs! Be to, jis suteikė mano plaukams daugiau apimties ir paliko juos itin švelnius!“

Kérastase Première Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur pažeistų plaukų priemonė, 250ml

 Plaukų priežiūros priemonė skirta naudoti prieš šampūną, tinkanti visų tipų plaukams, pašalina kalcio perteklių ir padeda atkurti visų tipų pažeistus plaukus. 

 Kérastase Première Fondant Fluidité Réparateur kondicionierius, 200ml

 

Sudėtyje yra citrinos rūgšties ir glicino, kurie pašalina kalcio perteklius ir atkuria pažeistus plaukus. Gelinė tekstūra atkuria plaukų stiprumą ir elastingumą, bei plaukai tampa švelnesni ir lankstūs. 

“InHair” komanda išbandė Priemiere liniją ir vienintelė išvada:”Jei dar jos nebandėte būtinai išbandykite!