Perkant už 45 Eur ir daugiau -15%; Perkant už 65 Eur ir daugiau -20%; Perkant už 95 Eur ir daugiau -25%

Clearr, Kerastase, L'oreal professionel. 6 klientų mėgstamiausi šampūnai riebiems plaukams

Clearr, Kerastase, L'oreal professionel. 6 klientų mėgstamiausi šampūnai riebiems plaukams

Štai 6 mėgstamiausi šampūnai riebiems plaukams:

1. Kérastase Specifique Bain Divalent šampūnas

 Šis šampūnas yra specialiai sukurtas riebiems plaukams ir jautriai galvos odai. Jis subalansuoja riebalų gamybą, valo galvos odą ir apsaugo sausus plaukų galiukus. 

2. Davroe Scalp Remedy Clarify Deep Clean šampūnas 

Šis švelnus, bet veiksmingas šampūnas giliai valo galvos odą ir pašalina riebalų perteklių, tuo pačiu išlaikydamas natūralų plaukų drėgmės balansą. 

 3. Clearr kasdienis šampūnas 500 ml  

Kasdienis lengvai valantis šampūnas normalių plaukų priežiūrai. Šio šampūno formulė sudaryta iš dviejų pagrindinių sudedamųjų dalių: augalinės kilmės keratino ir proteino, kurie skatina plaukų augimą, neleidžia jūsų plaukams šiauštis, garbanotis, lengvina šukavimą.

4. Waterclouds Volume šampūnas

Nors jis skirtas apimčiai didinti, šis šampūnas taip pat padeda reguliuoti riebalų gamybą, suteikiant plaukams daugiau apimties ir švaros pojūtį.

 

 5. L'Oreal Professionnel Scalp Advanced šampūnas riebiai galvos odai

Šampūno formulė papildyta 3% alfa hidroksi rūgštimi (AHA), valo galvos odą ir plaukus nuo nešvarumų, prakaito ir suteikia plaukams švaros pojūtį. Produktas suteikia tankumo prie šaknų, bei apimties. Tinka slenkantiems plaukams 

 

6. Davines Solu šampūnas

Giliai valantis šampūnas, kuris pašalina susikaupusius produktų likučius ir perteklinius aliejus, suteikdamas plaukams ilgalaikį švaros jausmą.

 

 Vietoj išvados: šampūną riebiems plaukams reikėtų naudoti priklausomai nuo jūsų plaukų ir galvos odos būklės:

  1. 2–3 kartus per savaitę: Daugumai žmonių su riebiais plaukais šampūną rekomenduojama naudoti 2–3 kartus per savaitę. Tai padeda kontroliuoti riebalų gamybą, nes išvengiama per dažno plovimo, kuris gali skatinti riebalų gamybą.

  2. Kasdienis plovimas (tik prireikus): Jei jūsų plaukai labai greitai susiriebaluoja, galite plauti juos kasdien, bet rinkitės švelnų šampūną, kuris nėra per daug agresyvus. Kai kurie švelnūs, kasdienio naudojimo šampūnai gali padėti išlaikyti pusiausvyrą, neperdžiovinant galvos odos.

Svarbu atsižvelgti į savo individualius poreikius ir eksperimentuoti su dažnumu, kad rastumėte jums tinkamiausią plovimo režimą.